lauantai 3. toukokuuta 2014

Bali

Hei kaikki innokkaat blogin lukijat, joidenka pettymykseksi en ole viimeaikoina paljon kirjoitellut. Viimeiset kuukaudet Maltalla vierähtivät nopeasti ja viimeiset viikot olivat kovin kiireiset. Pakkailin kamoja, siivoilin ja koitin viettää mahdollisimman paljon aikaa minulle rakkaiksi muodostuneiden ihmisten kanssa. Haikein, mutta samalla innokkain mielin lähdin syntymäpäivänäni Torstaina 10.4.20134 aikaisin aamulla Maltalta kohti Indonesian saaristoa. Lensin ensin lontooseen, josta jatkoin matkaani Singaporeen. Lento kesti 12 tuntia, mutta sain onneksi nukuttua muutaman tunnin. Singaporessa vietin lentokentällä n. 10 tuntia. Singaporen lentokenttä on mahtava. Sieltä löytyy vaikka mitä tekemistä. Ei käynyt aika pitkäksi. Oli elokuvateatteria, auringonkukka kattoterassia, uima-allasta jne. WIFI löytyi melkein joka nurkalta. Singaporesta lensin Denpasariin.

Nyt kirjoittelen täältä Balilta, Canggun kylästä, Teja Homestayn palmupuiden varjostamalta terassilta. Ilta on jo pitkällä ja ilma on lämmin ja kostea. Ilmassa tuoksuu kostea multa ja savu. Olen ollut täällä kolmisen viikkoa suorittamassa joogaopettaja kurssia.

Päivä on ollut pitkä. Viimeiset kolme viikkoa ovat olleet pitkät. Heräämme aamuisin n. klo 5 ja aloitamme joogaharjoituksen 5:30. Tämän jälkeen käymme aamupalalla, johon käytän yleensä suurimman osan päivän budjetistani. Ihanan terveellisen ja maittavan aamupalan saa helposti 3-5€:lla. Tähän sisältyy yleensä smoothie tai kahvi. Kaikki jotka tuntevat minut hyvin tietävät, että aamupala on lempiruokani. Tänäänkin söin lounaaksi toisen aamupalan ihan vain siksi, että se oli mahdollista.


Jaan huoneeni ruotsalaisen tytötn Rebeckan kanssa. Meillä on iso sänky, johon mahdumme vallan mainiosti. Sänky on niin iso, ettei toisen liikehdintää edes tunne. Majatalossa on 8 huonetta, joista kuudessa on kurssikavereitani. Ihanaa porukkaa! Olemme kuin suuri perhe. Suuri osa kurssilaisista on Australialaisia.

Yritän kirjoitella lisää pian!



1 kommentti:

  1. Hei Elisa. Mukavaa, että jaksoit kirjoittaa. Nyt ainakin Lean kanssa pysymme ajan tasalla ja samalla päivitämme myös Anneli-mummoa, kun häntä näemme. Loistavaa loppuaikaa siellä kurssilla terveisin Sari

    VastaaPoista